• Srpski
  • Magyar

Bázis kapszulák

HRI Green Base – Bazne kapsule

 

Veoma često uzročnici raznih oboljenja nisu mikroorganizmi, nego povišeni nivo kiselosti.

Razlog je najčešće nepravilna ishrana. U velikim količinama koristimo hranu životinjskog porekla (meso, sir, jaja) i pijemo pića (kafa, čaj, alkohol) koja zakisele organizam, odnosno unosimo veliku količinu šećera. Duvan i stres takođe povećavaju kiselost u organizmu. Kisela sredina prouzrokuje širok spektar zdravstvenih problema. Kada se poremeti ravnoteža pH-vrednosti u našem organizmu, suočavamo se sa brojnim problemima kao što su: problemi probave, depresija, zamor, osteoporoza, visok krvni pritisak, šećerna bolest, gojaznost i rak.

Uspostavljanje ravnoteže pH-vrednosti zahteva ispravnu ishranu. Poželjno je unositi hranu koja povećava baznu sredinu (zelen, povrće sa niskim sadržajem šećera, itd.) i veliku količinu vode.

HRI Green Base tableta pomaže u balansiranju pH-sredine u vašem organizmu, pomoću njih je moguće uneti veliku količinu zelene hrane, a u jednoj optimalno baznoj sredini organizam će sam sebe izlečiti.

Kako se ostvaruje pH-ravnoteža, organizam počinje da se oslobadja nepotrebne masnoće, koja je i bila posledica visoke kiselosti u vašem telu, povećava se energetski nivo i na taj način jača imuni sistem.

 

Sastav:

- zelena trava zoba

- zelena trava pšenice

- zelena lucerka

- list koprive

- čičak (koren).

 

Doziranje:

odraslima 3x1 kapsula

Bazne kapsule