• Srpski
  • Magyar

Bemutatkozás

 

Terméktapasztalat

 

ELŐZZÜK MEG ÉS KÜZDJÜNK A TERMÉSZET MEGÚJÍTÓ EREJÉVEL A CSONTRITKULÁS ÉS ÉRELMESZESEDÉS ELLEN!

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük a Vitalimport hivatalos internetes oldalán! Cégünk kizárólagos forgalmazója Szerbiában a HRI-vitalion étrendkiegészitő készitménynek, amely a csontritkulás és érelmeszesedés megelőzésére szolgál.

Célunk, hogy a készitményt a lehető legtöbb gyógyulni vágyó illetve egészséges életmódot követő ember számára elérhetővé tegyük, ezért forgalmazzuk egyaránt kis-és nagykereskedelemben. Nagy előnye a HRI-vitalion tablettának, hogy kizárólag gyógynövényeket és gyümölcsöket tartalmaz.

Mi a HRI System?

HRI System - Komplex gyógynövény hatóanyagrendszer, amely Terence Gallagher biokémikus professzor szabadalmaztatott találmánya. A kivételes működési mechanizmus lényege, hogy a gyógynövényekben található anyagokat egy komplex hatóanyagrendszer hangolja össze, optimalizálja, hogy minél hatékonyabban és célirányosan fejtsék ki hatásukat a szervezetben. Az alapanyagként használt gyógynövények már ismertek, azonban a lényeg az összetevők pontos arányán és célirányos rendezettségén van. Az ásványi anyagok mennyiségét hiába növeljük, ha az nem tud beépülni a megfelelő helyre. A HRI Systemnek köszönhetően ez a probléma megszűnik. A páratlan technológiának köszönhetően a hatóanyagok a szervezetben a megfelelő helyre épülnek be és fejtik ki áldásos hatásukat.

Fontos, hogy a szervezetbe bejuttatott növényi anyagok ne legyenek vegyszerrel szennyezve. Az alapanyagként felhasznált gyógynövényeket biokultúrában termesztik, rendkívül szigorú előírásokat figyelembe véve.

ÉRDEKESSÉGEK

Csontritkulás, a „néma járvány”

Ma Szerbiában körülbelül 375.000 nőt érint a csontritkulás. Ebből a létszámból kb. 20%-ban van a csontritkulás diagnozálva és mindössze 30% van gyógyitva, elmondható tehát, hogy minden 15-ik csontritkulásban szenvedő nő gondoskodik megfelelő módon csontozatának egészségéről. A betegség legfőbb veszélye, hogy sokáig tünetmentes, és kellemetlen jelei csak előrehaladott stádiumban tapasztalhatók.

Megelőzésének egyik hatékony és fontos eszköze a HRI-vitalion tabletta. A készítmény növényi hatóanyagai csökkentik a szervezetben a meszesedéseket, ugyanakkor optimalizálják a csontok anyagcseréjét, biztosítják a táplálékkal bevitt kalcium csontokba való beépülését, ezzel a csont tömeg esetleges növekedését!

HIRDETÉS

Munkatársak jelentkezését várjuk!