• Srpski
  • Magyar

Beli luk tableta

 

HRI Garlic – beli luk tablete
Dijetetski preparat od belog luka
Beli luk štiti organizam od infekcija i povećava otpornost na prehlade. Preventivna i ravnomerna upotreba belog luka znatno umanjuje alergijske tegobe.
Garlic utiče na rad organa za varenje i prirodan je lek protiv candidiase. Smanjuje zgrušavanje krvi i rizik na aterosklerozu.

 

 

HRI Garlic Catarrh & Rhinitis - tablete protiv prehlade i alergija

 

Prehlada, kijavica ili alergija je danas svakodnevna pojava. Preventivna i ravnomerna upotreba ovih tableta od belog luka znatno može da smanji neprijatne tegobe. U slučaju prehlade, kijavice uzima se u kontinuitetu 1 do 3 tablete dnevno, dok traju tegobe. Mogu se koristiti samostalno ili kao dopuna antibiotske terapije.

Osobe koje su u određeno doba godine osetljivi na alergogene materije, terapiju treba da započnu pre očekivane sezone i da ne prekidaju dok traje potancijalna opasnost.

 

Doziranje:

 

- Odraslima dnevno 1x1, 2x1, 3x1 tableta dnevno posle jela. Deci iznad 8 godina 2x1 tableta dnevno posle jela.

 

1 kutija = 50 tableta

 

Sastav:

Beli luk

Beli luk zbog svog antibakterijskog i antimikotičnog (antigljivičnog) dejstva najčešće se koristi protiv oboljenja disajnih organa i protiv infekcije Candida albicans. Proširuje krvne sudove.

Redovna terapijaska primena smanjuje količinu štetnih LDL-holesterola u krvi, jača imuni sistem, umanjuje plućne infekcije i snižava krvni pritisak. Jedno od njegovih glavnih osobina je antibiotičko dejstvo, kao i rastvaranje sluznih taloga. U narodu se koristi za lečenje prehlade.

Zahvaljujući osobini da uništi bakterije beli luk se koristi i kao antioxidant za pročišćavanje organizma. Smanjuje menstruacione tegobe.

Beli luk tableta