• Srpski
  • Magyar

O nama

 

Iskustva korisnika

 

Poštovani Posetioci!

Pozdravljamo Vas na zvaničnoj internet stranici Vitalimporta. Naša firma Vitalimport je u Srbiji ekskluzivni distributer dijetetskog preparata HRI-vitalion - tablete protiv osteoporoze i ateroskleroze.

Cilj nam je da naš proizvod približimo svima koji žele da ozdrave odnosno da svoj život čine zdravijim. Distribuiramo preparat u maloprodaji i veleprodaji.

Velika prednost HRI-vitalion tableta je da u sebi sadrži isključivo lekovita bilja i voća.

HRI system – Kompleksno dejstvo lekovitih biljaka je patentirani izum profesora biohemičara Terenc Gallaghera. Izuzetnu efikasnost mehanizma omogućava kompleksni sistem delovanja, koji osnovne materije lekovitih biljaka postavlja u sklad, optimalizuje ih da bi što delotvornije i ciljno aktivirale odbrambeni sistem organizma. Lekovite biljke, koje se koriste kao sirovina, su poznate, ali bitan je odnos sastavnih elemenata. Uzaludno je da povećavamo količinu minerala ako ona ne može da se ugradi u odgovarajuće mesto u organizmu. Zahvaljujući HRI Systemu ovaj problem je rešen. Naime, jedinstvena tehnologija obezbeđuje posebno delovanje osnovnih elemenata u organizmu.

Izuzetno je važno da hranljive materije iz lekovitih biljaka i voća, koje se unose u organizam, ne budu zagađene hemikalijama. Osnovni sastojci preparata, lekovite biljke, gaje se u biokulturi pod izuzetno strogim propisima koji nalažu posebne okolnosti uzgajivanja.

Osteoporoza -  tiha ali uporna bolest. Smatra se da u Srbiji od osteoporoze boluje oko 375.000 žena. Od tog broja, kod oko 20% se osteoporoza dijagnostikuje, a samo 30% leči, tako da se može reći da svaka 15-a žena, koja boluje od osteoporoze, na pravi način brine o zdravlju svojih kostiju. Jedan od razloga za to je da osteoporoza protiče najčešće bez simptoma, i da se bolovi javljaju u naprednoj fazi bolesti, tj. kada se javljaju prelomi kostiju.

HRI-vitalion tablete su veoma efikasne u prevenciji nastanka osteoporoze. Biljni elementi preparata smanjuju zakrečenja u organizmu, optimaliziraju metabolizam kostiju, omogućuju da se hranom uneti kalcijum ugradi u kosti i time se povećava čvrstina kostiju!

Čekamo poziv zainteresovanih za saradnju!