• Srpski
  • Magyar

Česti napadi gihta

1 post / 0 new
sysopr
Česti napadi gihta
Peči Tibor
Preparat: 
HRI -vitalion

2007. godine neočekivano, bez ikakvih prethodnih simptoma, otekao mi se levi zglob na nozi i imao sam ozbiljne bolove. Hodanje mi je bilo teško, bila mi je potrebna medicinska pomoć. Rendgen i laboratorijski  testovi su pokazali da imam napad gihta.

„Giht je ukratko upala jednog ili više zglobova, artritis, koja je nastala povećanom količinom i odlaganjem kristala mokraćne kiseline u zglobovima. Simptomi gihta su nagli napadi, jaki bolovi u zglobovima, primarno nožni palac i koleno, uz oticanje zgloba i crvenilo.“

Da biste ga eliminisali, potrebni su vam lekovi i odgovarajuća dijeta.

 

Podelio sam svoj problem sa mojim HRI konsultantom, Olah Jožefom koji je preporučio tromesečnu kuru  HRI-VITALION-a, 2 tablete dnevno.  Naravno, više pažnje sam obratio i na ishranu, ali ne previše strogo. Za tri meseca bio sam potpuno  bez simptoma.

 

Moram da priznam da se mnogo bolje osećam, otporniji sam za stresove. Već osam godina dnevno uzimam HRI-VITALION za moje najveće zadovoljstvo. Od tada, nemam napade i mogao sam i ishranu da promenim. Osim toga, ono što je veoma važno, nisam iskusio nikakva neželjene dejstva preparata. Mogu ga  preporučiti svakome ko ima sličan problem i boji se sintetičkih  lekova.

Peči Tibor